PRiSMA Bluelightprotect bril is mede ontwikkeld door Dr. Alexander Wunsch, een technologie die werkt. Blokkeert blauwlicht tot 99%, geeft rust aan de ogen en zorgt voor een betere nachtrust.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Met plezier kan ik u vertellen dat ik zeer tevreden ben met de PRiSMA® P1 beeldschermbril PRO. Ik gebruik de bril achter de computer en tijdens het tv-kijken. Mijn sterk bijziende ogen zijn daardoor minder vermoeid. Daarnaast kamp ik de laatste jaren met wazig zicht (dit probleem heeft naast teveel computeren ook persoonlijke oorzaken). Overdag gebruik ik nog steeds liever mijn normale zonnebril, maar 's avonds ruil ik deze in voor de Bluelightprotect bril die met z'n lichte glazen beter geschikt is om in het donker te kijken. Het gebruik van de bril stelt me in staat om scherper te zien. Mijn voornaamste reden om de bril aan te schaffen was echter het stimuleren van de aanmaak van melatonine. Al vanaf jonge leeftijd kamp ik met slaapproblemen en de gevolgen ervan. Sinds ik de bril opzet een paar uur voordat ik naar bed ga, kan ik vaster en dieper slapen. Kortom, de Bluelightprotect bril blijkt een eenvoudige oplossing te zijn voor veel van mijn problemen dus ik ben er erg blij mee!

Met vriendelijke groet,
Lisa

Review P1 PRO
 
De P1 PRO heb ik besteld omdat ik deze wilde gebruiken op mijn werk. Ik werk in de zorg en ik draai dan ook geregeld nachtdiensten. In de nachtdienst kijk ik meer uren naar een beeldscherm dan overdag of in een avonddienst. In de nachtdienst kijkt het een stuk rustiger en fijner met deze bril, zeker bij het lezen van tekst merk je dat het ontspannender is voor je ogen. Zonder de bril is het beeldscherm echt duidelijk een stuk feller en onprettiger om naar te (blijven) kijken. Naast mijn werk kijk ik ook af en toe tv met deze bril. de kleuren van de tv zijn in het begin wel wat oranje (zoals de ondertiteling en andere lichte kleuren) maar dit went snel, en na een poosje merk je het niet echt meer op vind ik zelf. Daarnaast zijn de kleuren buiten overdag een stuk vrolijker, warmere kleuren en het groen van de planten/bomen lijken nog groener. Kortom ik ben tevreden met mijn bril.  

Met vriendelijke groet,
Jolanda

Review Clip-On

Als systeembeheerder heb ik lang gezocht naar een oplossing voor beter zicht tijdens mijn ICT werkzaamheden. In de loop van de dag kon ik mij steeds slechter concentreren en werd het zicht troebel. Hiervoor ben ik naar de opticien geweest, en die vertelde mij dat mijn ogen in orde waren. Toen ben ik nog naar een oogarts geweest, maar die kon mij niet helpen met het slechter zien op het werk. Na een aantal verschillende dingen geprobeerd te hebben, zoals hoog frequente TL lampen op het werk, zo dicht mogelijk bij het raam gaan zitten voor meer daglicht, mocht het niet baten. Na wat googlelen ben ik de Bluelightprotect bril van EyeSense tegen gekomen, ik heb de clip-on set besteld. Ik gebruik de PRO voor op mijn werk, wat mij meteen opviel is dat het contrast verhogend is en dat het troebel zicht weg is. Ik moest in het begin wel wennen aan de clip-on omdat je normaal niet door dubbelglas heen kijkt, maar na een paar dagen merkte ik het niet eens meer. De LITE gebruik ik s’avonds om tv te kijken, ik merk dat hierdoor mijn ogen erg ontspannen. Overdag in de auto en op de fiets gebruik ik de LITE ook, de glazen maken de kleuren erg mooi, gras is echt groen.

Groet,
Anoniem

Review bluelightprotect bril
 

Dit zijn mijn bevindingen.
Bent u tevreden met uw aankoop?
Ja ik ben zeer tevreden op dit moment. Toen ik de bril aanschafte en er in de eerste week gebruik van maakte moesten mijn ogen heel erg wennen aan de bril zelf.
Na 2/3 weken begon het gebruiken van de bril pas goed te werken. Ik werk 9 uurtje per dag en ik bemerk dat ik zonder problemen achter mijn beeldscherm kan werken.
Mijn ogen zijn niet meer zo vermoeid heb ook geen last meer van de TL buizen op het plafond dat reflecteert op mijn beeldscherm want het blauwe licht dat filtert de bril weg.
 
Ik wil graag anoniem mijn reactie op de website
 
Gr,

Hallo, 
 
Ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden over de Bluelightprotect brillen. Ik heb hem altijd op bij de computer en voor het t.v. kijken, zodat ik beter slaap en het minder schittert voor mijn ogen. We gebruiken de brillen ook als zonnebril, wat zeer goed bevalt.
 
groet,
Frits en Pauline

Erg tevreden over de bril.
Ik gebruik hem als mijn ogen moe worden achter een beeldscherm.
Ik zou heb iedereen kunnen aanraden.

M.v.g. Koen

Bent u tevreden met uw aankoop? jawel
In welke situatie gebruikt u de bril, op het werk of thuis? thuis=werk : voor de imac, gevoelig voor het licht van het beeldscherm (normale pc geen probleem!), ipad vanwege klein formaat  en/of minder intensief gebruik minder belastend. beeldscherm is koppijn/ migraine bevorderend, vaak de dag erna.
Bereikt u uw gewenste effect? Placebo of niet, voor mijn gevoel beduidend mindere gevoeligheid (maar overigens nooit 100%). Daarnaast is het ook weer ff omschakelen/ gewenning als de bril afgaat (ik draag verder nooit een bril noch lenzen) maar dit kan afgedaan worden als typisch Hollands geklaag
Uw beroep waar u de bril bij gebruikt? ontwerpwerk + admin. + privegebruik
Gebruikt u de bril ook nog voor andere doeleinden? nee

Luc van G

Hallo,
 
Ben tevreden met de aankoop. Ik gebruik de bril op mijn werk waar ik zeer veel met de computer werk. Door het gebruik van de bril heb ik minder last van vermoeide ogen en heb ik zo goed als geen hoofdpijn meer op het einde van de werkdag.
De bril bewaar ik in het houdertje en de glazen zijn niet bekrast.
Mvg,

Frank D
 

Over ons

EyeSense
Koningin Julianastraat 25
4671 EE Dinteloord
Tel. 0621297035 (Jeroen Oerlemans)

Email: info@eyesense.nl
KvK : 55078222
BTW: NL147555887B01

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel