PRiSMA Bluelightprotect bril is mede ontwikkeld door Dr. Alexander Wunsch, een technologie die werkt. Blokkeert blauwlicht tot 99%, geeft rust aan de ogen en zorgt voor een betere nachtrust.
0
Winkelwagen
€ 0,00
 


Bezig met laden...

Als u veel met een beeldscherm werkt, worden uw ogen enorm belast. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals: hoofdpijn, branderige en tranende ogen, wazig zicht, flikkerend zicht, vermoeidheid, gejaagdheid, zenuwtrekjes aan het ooglid en bijziendheid.

Moderne beeldschermen zoals LCD/LED en daarnaast kunstmatig licht zoals TL buizen en spaarlampen stralen enorme hoeveelheden aan blauw licht uit. Dit is belastend voor het oog. Blauwe lichtstralen breken (verbuigen) meer in de ooglens, waardoor het brandpunt juist voor het netvlies plaats vindt in plaats van op het netvlies. Hierdoor is er meer verspreiding van blauw licht in het oogvocht dat zich in de oogbol bevindt. Hierdoor kunnen de bovengenoemde klachten ontstaan.

PRiSMA beeldschermbrillen en Clip On lenzen met een bluelightprotect filter bieden een betrouwbare bescherming. Het filter beschermt u tegen het overmatige blauwe licht dat uit achtergrond verlichting van een LCD/LED scherm komt en alle overige kunstmatige lichtbronnen. Verder bieden de PRiSMA Bluelightprotect filters een hoger contrast, ze gaan vermoeide ogen tegen en verhogen het algemene welzijn.


Over ons

EyeSense
Koningin Julianastraat 25
4671 EE Dinteloord
Tel. 0621297035 (Jeroen Oerlemans)

Email: info@eyesense.nl
KvK : 55078222
BTW: NL147555887B01

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel